Potrebujú Vašu ANJELSKÚ pomoc2022-12-21T17:19:39+01:00

Žiadatelia o pomoc sú zverejnení, iba na základe ich vlastnej, písomnej žiadosti a súhlasu. Každá situácia rodiny je overená, nadácia eviduje podpísané súhlasy s ochranou osobných údajov a potrebné podklady. S rodinami sme v pravidelnom kontakte, priebežne overujeme situáciu.  Zoznam detí sa aktualizuje na základe žiadostí a pravidelne overovanej situácie.

Ak darca chce poslať príspevok pre konkrétneho žiadateľa o pomoc, treba uviesť ku každému daru meno, uvedené pri fotografii a komu je finančný dar určený. V prípade, že darca zabudne uviesť dieťa / osobu, treba kontaktovať nadáciu na info@nadaciaanjelskekridla.sk. Platba bude priradená podľa požiadavky darcu. Ostatné dary bez mena, ktoré sú určené na pomoc ľuďom, nadácia prerozdelí podľa uváženia a potreby rodinám. Nadácia disponuje hlavným účtom, transparentným účtom a Paypal účtom. Všetky informácie nájdete na www.nadaciaanjelskekridla.sk , info@nadaciaanjelskekridla.sk

Nadácia nezverejňuje celé mená detí, ani rodín z dôvodu ich ochrany.

Aktualizácia 21.12.2022

Potrebujú Vašu ANJELSKÚ pomoc

Lukáško má DMO a Zuzka je  po chemoterapii.

Lukáško je plne plienkovaný a má aj psychomotorickú retardáciu.

(Fotografia a výzva je zverejnená vždy na základe súhlasu, alebo žiadosti dotyčnej osoby, zákonného zástupcu /osôb )
SK37 1100 0000 0029 4603 3398
Zuzka a Lukáško,  Plešivec

Milotka Š., Levice

Matiasko F. zo Šurice má 5 rokov a jeho sestrička sofinka má 3 roky .🙂 Ďakujeme za finančnú pomoc pre Matiaska na rehabilitácie a potrebné veci.

Matiasko má 5 rokou a jeho sestrička sofinka má 3 roky .🙂

Tatianka je živé, veselé, usmievavé, šikovné dievčatko, ktoré rado rozdáva lásku. Veľmi rada tvorí, maľuje, varí a pomáha. Tatianke diagnostikovali detskú mozgovú obrnu.
Veľmi jej pomáhajú rehabilitácie.
SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Tatianka S.. Košice

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Riško O. s maminkou a bratom

Martin, Prievidza

Martinko má detskú mozgovú obrnu-kvadruspastickú formu, sám nesedí,nechodí,povie zopár slov.  Rehabilitácie mu veľmi pomáhajú.

Dakujeme všetkým,čo sa rozhodnú a prispejú Martinkovi K.na rehabilitácie,ktoré potrebuje aby sa mu neskracovali šľachy na rukách aj na nohách. Žije sám s maminkou.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Martinko K., Prievidza

Radosť

VIKTORKA SLNIEČKO :-)

VOLÁM SA VIKTORKA , SOM VEĽMI ŠIKOVNÁ A USMIEVAVÁ.

MOJA MAMINKA MI HOVORÍ „NAŠE SLNIEČKO“.

MAMINA,TATINKO A MÔJ BRAČEK JAKUBKO TÚŽIA LEN PO JEDNOM – VIDIEŤ MOJE PRVÉ KRÔČIKY.
VIEM, AKÉ JE TO ŤAŽKÉ A FINANČNE VEĽMI NÁROČNÉ, AJ TAK SA NEVZDÁVAM A ROBÍM OBROVSKÉ POKROKY.

Viktorka má DMO. Má bračeka Jakubka, ktorý má ťažkú krátkozrakosť – 15, – 16 dioptrií, autizmuM, ADHD, dyslexia, dysgrafia.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Viktorka V., Banská Bystrica

Danko O., Hlohovec

Má detskú mozgovú obrnu, subkortikálnu atrofiu mozgu,centrálny hypotonický syndróm,epilepsia, autizmus,stredne tažkú mentálnu retardáciu ,poruchy správania- duševnú zaostalosť. Danko potrebuje 24 hodinovú opateru. Mamina žije s deťmi sama.

SK3711000000002946033398 Danko O., Hlohovec

MIRIAMKA A., Humenné
má ťažkú DMO, nechodí, plienkovaná, je potrebná 24 hodinová starostlivosť.
Rodina ďakuje za každú pomoc.
SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Miriamka A., Humenné

Miško a Saška B., Trnava

Detičky majú zdravotné problémy.  Otec má zákaz styku s deťmi. Saška má psych. problémy zo stresov,  nočné desy a histamínovú a laktózovú intoleranciu. Miško sa po rizikovom tehotenstve narodil s problémami  s  dýchaním. Máva časté problémy s trávením a aj správaním. Používa dosť často kyslíkový koncentrátor, pretože ma ešte aj centrálne spánkové apnoe a diagnostikovali mu aj epilepsiu.

SK3711000000002946033398  Miško a Saška B., Trnava

Kristián V., Michalovce žije s babkou. Dedko zomrel v roku 2019.
Má detskú mozgovú obrnu, záchvaty epileptické, nechodí, plienkovaný. Rodičia sa ho vzdali. Pre babku je to finančne náročné. Babka Evka má vyše 75 rokov. Má zdravotné problémy.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Kristán V. s babkou Evkou, Michalovce

Babka Majka L. z Detvy sa stará o vnučku Lili a vnuka Tobiasa.

Alex Z., Hvozdnica

Marek R., Žilina

Marek R. , Žilina. Marek žije sám s maminou.

Je odkázaný na pomoc inej osoby.

LUKÁŠKO Š., Žilina

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Lukáško Š., Žilina

V rodine Rastíka H, Sírnik sú 4 deti. Rastík má DMO a iné závažné zdravotné problémy. Otec je onkologický pacient.
SK 37 1100 0000 0029 4603 3398 Rastík H, Sírnik

Tadeáško H, Radoľa
Má DMO, epilepsiu, mentálnu retardáciu, nepočuje, je slabozraký, má vývojovú vadu mozgu.
Finančné príspevky rodina použije na rehabilitácie a lieky pre Tadeáška.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Tadeáško H., Radoľa

Amálka F., Svit

Amálka má ťažké postihnutie kĺbov, svalov a šliach.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Amálka F., Svit

Mirko T., Veľká Dolina

Stará sa o neho mama a otec. Mirko je v bdelej kóme. Je ležiaci. Potrebuje 24 hodinovú opateru, rehabilitácie, lieky, podložky pod ležiace osoby, vlhčené utierky, hzgiena pomôže.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Mirko T., Veľká Dolina

Veronika Ďurinová, Hontianske Moravce žije sama s maminkou. Má autizmus, downov syndróm, srdcovú vadu, Bolievajú ju veľmi nohy. Veronika s maminkou žijú veľmi skromne. Ďakujeme za každú pomoc.

27 Zdenka U. s deťmi, Krakovany

Martinko K., Veľké Zálužie

Martinko je ťaźko chorý chlapec. Je to veľký bojovník. Mamina sa o neho stará 24 hodín denne.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Martinko K., Veľké Zálužie

Ľudmila P. s deťmi, Prešov

Matka sa o deti stará sama. Žijú skromne. Mamina ďakuje za každú pomoc.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398

Tobias B., Biely Kostol

Tobias je vedený, ako onkologický pacient. Žije sám s maminou a sestrou. Prešiel si náročnou liečbou a teraz je potrebuje veľa rehabilitácii, liekov, vitamínov a dobrú stravu. Rodina ďakuje za kaźdú pomoc. Tobiasko mal veľku radosť z darčekov od darcov :-)

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Tobias B., Biely Kostol

Marcus G., Poprad

Žije s maminkou. Pomáha im babka a dedko. Marcus je ťažko chorý chlapec.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 Marcus G., Poprad

Jožko Č.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 rodina príspevky použije na rehabilitácie
Jožko Č.

Gabko P., Mojš. Žije iba s maminkou. Finančné dary maminka použije na rehabilitácie pre Gabrielka.

Samko Č., Hájik. Babka sa stará s obrovskou láskou o 3 vnúčatká. Samko je z nich najmladší. Má autizmus a iné zdravotné starosti. Ďakujeme za každú pomoc pre túto rodinku.

Lucka V., Terchová. Finančné dary budú použité na rehabilitácie a potrebné pomôcky a veci pre Lucinku. Ďakujeme.

Peťko a Miško K., Fačkov boli s nami pri mori, kde rehabilitovali, plávali, cvičili. Chlapci majú rôzne zdravotné problémy.

Miška P., obec Ostrov. Miška je bojovníčka a večne usmiata:-) . Všetky dary použije na jej rehabilitácie. Ďakujeme :-)

Martinko T., Veľké Stračiny. Martinko má zdravptné problémy. Má ešte súrodencov. Otec má Crohnovú chorobu. Príspevky rodina použije na potraviny, lieky, drogériu a potrebné veci pre Martinka.

Majka Ch., Kysucké Nové Mesto. Mária krásne píše, maľuje. Žije s maminkou, ktorá sa o ňu stará. Za finančné dary pôjde Majka na rehabilitácie.  Ďakujeme :-)

Janka T.P., Čachtice. Janka je ťažko chorá. Aj napriek jej zdravotnému stavu rozdáca lásku a úsmev. Maľuje anjelov a je skutoćne aj ona, ako anjel. Ďakujeme za pomoc pre Janku.

Ľubka Š., Trnové

Martinko H., Turie je po ťažkej chorobe. Príspevky použijú rodičia na rehabilitácie a potrebné cvičenia pre Martinka, aby napredoval.

Tomáško J., Konská

Rodina použije finančné nezištné dary na rehabilitácie a potrebné veci pre Tomáška. Ďakujeme.

Janko M., Rabča. Jannko má DMO- spastickú kvadruparézu, epilepsiu, gastritídu. Finančné dary maminka použije na vitamíny, rehabilitácie, drogériu, vlhké utierky a ostatné veci potrebné pre Janka. Ďakujeme.

Dávidko Ž. žije s babkou a jeho sestričkou v Žiline. Príspevky babka použije na rehabilitácie, masáže, vitamíny pre Dávidka a jeho sestru. Ďakujeme.

Tadeáško Ch., Žilina. Tadeáško býva iba s maminkou. Má rôzne zdravotné ťažkosti. Maminka použije finančné dary na rehabilitácie , masáže, vitamíny pre Tadeáška. Ďakujeme.

Pani Mária Sch. z Novej Bane žije sama so synom Jankom. Obaja majú ťažkú situáciu, aj zdravotnú aj finančnú. Janko má Detskú mozgovú obrnu a potrebuje veľa rehabilitovať a cvičiť. Janko má 22 rokov. Pre maminku Máriu je to veľmi náročné po každej stránke. Obaja sú na invalidnom dôchodku a majú zdravotné ťažkosti. Ďakujeme za každú pomoc pre Janka a maminku Máriu.