Poďakovania2018-09-13T15:18:07+02:00

Slovenský červený kríž v projekte Jedlo ako dar

Slovenský Červený Kríž v Žiline nám tiež pomohol v projekte JEDLO AKO DAR. Ďakujeme za pomoc pri projekte JEDLO AKO DAR aj Slovenskému Červenému Krížu v Žiline. Vďaka ich potravinovej pomoci a podpore sme urobili

By |1 novembra, 2019|Categories: Aktivity nadácie, Podakovania|Komentáre vypnuté na Slovenský červený kríž v projekte Jedlo ako dar

Nezištne dary pre rodiny od Oazis Relax Centrum

V Oazis Relax Centre máme pre detičky z nadácie aj profesionálneho maséra. Deti v Oazis Relax Centre si v nedeľu zaplávajú, zrehabilitujú, vysaunujú sa a poskytne sa im výborná kvalitná masáž. Ďakujeme krásne Michal a

By |29 októbra, 2019|Categories: Aktivity nadácie, Podakovania|Komentáre vypnuté na Nezištne dary pre rodiny od Oazis Relax Centrum

Magdaléna, Tornaľa

Dobrý deň,ešte stále plačem ako malé dieťa, taká som Vám vďačná za VEĽMI-VEĽKÚ pomoc,čo sme od Vás dostali…sme 2 týžne pred výplatou sociálnych dávok, ja som veľmi ťažko chorá,  a nemáme doma už ani potraviny,ďakujeme aj za oblečenie syn sa moc tešíííí ešte stále skúša je toho veĺmi vela ,také si nemôžeme dovoliť…nech Vás pán Boh požehná za Vašu dobrotu,ste neskutočne fantastický ľudia,ozajstný dobrí anjeli…pekný dník, vy ste nám ho maximálne pozlátili.

S úctou a srdcom v duši. Magdaléna a syn

Zuzka Ďurinová,  Plešivec

Dobrý deň,

Môj synček má DMO a ja som po chemoterapii. Mám 38 rokov.

Lukáško má viac diagnóz, má DMO-ataktickú formu, hyperkinetickú poruchu správania,je autista,má časté úrazy pre centrálnu nervovú a koordinačnú poruchu. Je plne plienkovaný a má aj psychomotorickú retardáciu.
Potrebujú pomoc plienky pre malého, oblečenie, potraviny.
Ďakujeme krásne za Vašu pomoc. Doteraz sme skúšali veci v balíkoch. Lukáško sa veľmi tešil, keď uvidel hračky. :) Už si spravil mestečko v strede obývačky.. ;) Veci sú krásne. A ďakujeme aj za potraviny. Krabica otvorená… veci sa páčia a hlavne Lukáškovi sa najviac páčilo lietadielko… On sa teší akejkoľvek hračke a hrá sa so všetkými. So srdiečka ďakujeme.

S pozdravom Zuzka a celá rodina. :)

Zuzka a Samko, Krásno nad Kysucou

Zo srdca chceme poďakovať pani Alexandre za jej veľké srdce, povzbudenie, nasmerovanie, akčnosť. Pomáha so všetkým, s čím ju oslovíme. Vďaka nadácii Anjelské krídla nám umožnila pre nášho Samka vytvoriť verejnú  finančnú  zbierku na jeho náročnú a dlhoročnú liečbu a tiež zháňa kde môže. Na naše dlhé SMS- kové rozhovory nikdy nezabudnem :) veľmi si vážim Vašu pomoc.

Zuzana a celá Samkova rodina

Miška a dcérka Karinka

Dobrý deň,
ani neviem, ako sa Vám mám poďakovať.
Dnes mi prišli od Vás balíky.
Ďakujeme s dcérkou veľmi pekne.
Dcérka mala z hračiek veľkú radosť.
Ďakujeme za pomoc.

Janka a Damiánko

Balíky dorazili ? ďakujeme veľmi pekne ,potešili ?

Z celého srdca ďakujem Nadácii anjelské krídla a dobrým ľuďom,ktorí prispeli oblečením topánkami a hračkami pre moje deti.Ďakujem,veľmi si to vážim a prajem všetkým veľa zdravia ? Daniela

Ďakujeme krásne, vážime si Vašu pomoc. Linda

Marcela

Dobrý deň zo srdca by som chcela poďakovať za potraviny a mliečko
ste ozajstný anjeli, ktorým nieje osud ľudí ľahostajný a zo srdca
želám, aby pán Boh vašu prácu veľmi požehnal.

Veľmi pekne ĎAKUJEME

Tím Nadácie

Maca D.

Dobrý deň,chcem sa veľmi poďakovať s celého srdca darcom,ktorý nám veľmi pomohli.Zažila som obrovské prekvapenie, keď mi začal kuriér vykladať balík za balíkom. Obrovské ďakujeme našim darcom a vám.

Nadácia: A môžeme prosím uverejniť Vaše poďakovanie ?

Pravdaže že áno,škoda že darcovia nevidia moje slzy šťastia,a rozžiarene očká mojich detí. Ešte raz obrovské ďakujeme.

KIKA A MAJKO

Ďakujeme Ti Alex veľmi veľmi pekne ❤️vďaka vyzve cez Vašu nadáciu nam veľa ľudí písalo, sú ochotní pomôcť ?ste perfektní, všetci, to som ani nečakala takú odozvu.

Petra

My ďakujeme Vám, že pomáhate,a ja osobne aj za Kristínku a Majka, že ste to sem zverejnili, konečne som si istá, že moja pomoc ide tam,kde to skutočne potrebujú.

Kristínka
Nesmierne moc si vážime pomoc, ako Tvoju a Vašej nadácie,  tak aj Vás všetkých ❤️❤️❤️?❤️ďakujeme dakujeme