Deti aj dospelí z Nadácie Anjelské Krídla so zdravotným znevýhodnením, taktiež namaľujú obrázky na výstavu ♥️

V Žiline bude od 2.1.2023 do 31.1.2023 v najväčšej akvaristike na Slovensku SHRIMP.SK prebiehať výstava obrazov AQUARIUM ART s akvaristickou tématikou. Dnes sme sa tam boli osobne pozrieť ♥️😉🙏🏻.  Nádherná energia aj ľudia, úžasný výber rybiek, slimákov, kamienkov, rastliniek.

Cieľom výstavy je vytvoriť diela, ktoré zachytia  krásu vodného sveta a fascinujúcich vodných živočíchov. Cieľom je aj podporiť začínajúcich či menej známych umelcov a predstaviť ich širokej verejnosti. Aj z Nadácie Anjelské Krídla budú  obrázky vystavené celý mesiac ♥️. Ďakujeme za túto možnosť a veľmi sa tešíme.

Deti z nadácie, ktoré môžu prísť do Žiliny, alebo sú zo Žiliny, budú maľovať spoločne so Zuzkou Smudovou Harantovou z ART STUDIO Z. Deti aj dospelí, ktorí bývajú mimo Žiliny a majú chuť sa zapojiť, napíšte nám♥️.

Viac informácií nájdete tu: https://www.shrimp.sk

( Fotografie a príspevok je zverejnený so súhlasom osôb a majiteľa SHRIMP.SK)

www.nadaciaanjelskekridla.sk