❤️ ROK 2023

BOL AJ NÁROČNÝ,  ALE ZAROVEŇ

NEZABUDNUTEĽNE KRÁSNY A ZMYSLUPLNÝ

Milí partneri, priatelia, darcovia, ľudia dobrej vôle.

Spoločne sme v roku 2023 boli oporou, dali nádej, darovali úsmev a podali pomocnú ruku tam, kde to bolo nevyhnutné. Počas roka 2023 sme organizovali 2 x Anjelskú Kvapku Krvi v spolupráci s NTS SR, nádherný palacinkový deň, tábor pre deti z Nadácie Anjelské Krídla a sociálne slabších rodín, pre matky s ťažko chorými deťmi sme mali ukážky prvej pomoci v spolupráci so Slovenským Červeným krížom Žilina, rozvážali sme v priebehu roka do rodín Kofolu, napoje a produkty od Rajo, lekvár a dobrotky od komora.sk, knižky od Ikar, kalendáriky a rôzne darčeky a odznaky od Altom Reklama s.r.o, boli sme na ozdravovacom pobyte v Grécku vďaka HYDROTOUR cestovnej kancelárii a Kalogria Beach Hotel Peloponéz, darovali sme 6 pobytov v Tatrách vďaka nezištnej pomoci a podpory darcov, motivujeme deti a mládež k pomoci druhým, v nemocnici sme rozdávali štrúdle a urobili sme radosť pacientom, soboty naše vo Wellness a cvičenie v Oazis Relax Centre boli vždy úžasné, nezabudnuteľné skvelé tvorivé dielničky a bubnové terapie každý štvrtok s našou Zuzkou v Art Studio Z Žilina, v auguste sme robili zbierku školských pomôcok a odoslali ich deťom, mali sme úžasný Vianočný večierok vďaka visnovske.sk a MyDANCE ŽILINA.Vďaka darcom sme rozdali aj odoslali balíčky Mikuláša pre 123 detí aj vianočné darčeky. Po celý rok organizujeme projekt JEDLO AKO DAR v spolupráci s darcami aj školami. Prispievali sme na výlety rodinám, mali sme charitatívnu výstavu v Art Studio Z Žilina, bublinkové MDD, charitatívnu výstavu obrázkov od detí v akvaristike Shrimp.sk. Zúčastnili sme sa na  krásnych podujatiach spojených s nezištnou pomocou Večer pre Ženy, Beauty Day. Ďakujeme za nezištnú podporu a pomoc pre deti a rodiny : Serafin- prírodné produkty, Exact System Slovakia, TiandeBeauty.sk- kozmetika z mŕtveho mora, Tekov Steel s.r.o., Inak Obdarení, DPD SK, Dulcia natural, Colonnade Insurance S.A., Evka Čavojská., Dermapoint, Fakulta bezpečnostného Inžinierstva Žilina, Záchranná  brigáda Hasičského a Záchranného Zboru Žilina, Tenisový klub Žilina, ZŠ Budatín Žilina, VALLOS s.r.o., VAS s.r.o.

Vďaka darcom sme darovali finančné príspevky ťažko chorým deťom a ich rodinám na rehabilitácie, zdravotnícke pomôcky a taktiež nezištné príspevky ľuďom v núdzi na nákup potravín a na základné životné výdavky  https://nadaciaanjelskekridla.sk/darcovia/

Vďaka nezištnej podpore spoločnosti Big ONE s.r.o. a Elop Industry s r.o. sme po celý rok 2023 mohli odosielať balíky potravinovej výpomoci, oblečenie, drogéria aj hračky.

Celý tím Nadácie Anjelské Krídla pomáha počas celého roka nezištne bez nároku na odmenu, alebo plat. Dobrovoľníci pomáhajú v rámci svojho voľného času. Nadácia nemá dotácie od štátu. Pomáha v rámci možností, vďaka nezištnej podpore darcov a vďaka 2 percent z darovania daní na pomoc ľuďom. Nadácia je apolitická, založená 22.12.2016.

ĎAKUJEME KAŽDÉMU, KTO S NAMI DÁVA NÁDEJ  A DARUJE ĽUĎOM KRAJŠIE ZAJTRAJŠKY

ĎAKUJEME ❤️🪽

( Fotografie, poďakovania, videá, výzvy sú vždy zverejnené výhradne iba na základe súhlasov)

info@nadaciaanjelskekridla.sk