NEZIŠTNÁ VÝPOMOC OD DARCOV JE ÚŽASNÁ

♥️Ďalšie dobaľujeme ďalšie balíky. 20 balíkov pôjde začiatkom týždňa na cesty 🫶. Balíček pre Veroničku z Hontianske Moravce, aj pre Milotku z Levíc, Martinkovi z Prievidze, Miriamke z Humenného, Mirkovi do Veľkej Doliny, Rastikovi do Sírnika, deťom do Prešova, Riškovi do Nižnej, Tobimu do Trnavy, Kristiánkovi do Michaloviec, Dominike do KNM, Matiaskovi do Fiľakova, Peťkovi a Miškovi do Fačkova, Melánke do Bratislavy, deťom do Žiliny a do rôznych kútov Slovenska. Všetko si nájde svoje miesto a všetko pomôže. Chystáme, evidujeme, obvolávame, triedime, zapisujeme 😉. Balíme aj balíky s plienkami na odoslanie, ktoré sme dostali v piatok. Dnes máme krásnu pracovnú sobotu a veľmi sa tešíme, že čoskoro pocestujú na správne miesto. Všetky dary od darcov sa priebežne chystajú, balia a odosielajú podľa potreby rodín a ich situácie. A hlavne pre radosť detičiek. Ďakujeme spoločnosti Big ONE s.r.o. za pomoc s dopravou.

ĎAKUJEME ♥️🪽