Humanitárna výpomoc s trvanlivými potravinami a drogériou išla aj ku pani Katke zo Žiliny. Býva sama so synom vo veľmi skromných podmienkach. Pani Katka je dobrý a pokorný človek. Ocitla sa v náročnej životnej situácii. Fotografiu tváre z dôvodu ochrany a súkromia matky a syna nezverejňujeme. Ďakujeme každému, kto s nami pomáha ľuďom v núdzi 🙏🏻. Ak máte chuť nezištne pomôct, môžete poslať oblečenie na chlapca, veľkosť L, topánky číslo 43 ( tenisky, zimné ) priamo na adresu nadácie: Nadácia Anjelské Krídla, Slovenských Dobrovoľníkov 30, Žilina, 010 03. Taktiež môžete poslať veci na ženu, veľkosť M.
🙏🏻 Na krabicu napíšte POMOC MATKE SO SYNOM, ŽILINA, aby sme to vedeli priradiť. Ďakujeme ❤️ Vám. Veci osobne odovzdáme pani Katke a jej synovi.
(Výzvy a fotografie sú zverejnené vždy iba na základe súhlasu zákonného zástupcu, alebo žiadateľa o pomoc. Situácia žiadateľov o pomoc je vždy overená. Nadácia si vyhradzuje právo odstrániť nevhodné a neslušné komentáre. )