Žijú medzi nami ľudia, ktorí sa v tichosti snažia zvládať svoju životnú cestu bez slovíčka. Sú vďační za každú pomoc a nádej, ktorú dostanú. Niekedy majú obavy požiadať o niečo a bojujú sami v tichosti, až pokiaľ neprídu na rázcestie, že už nevládzu. Sú v pokore a vďační aj za malú kvapku pomoci v tom veľkom mori, ktorý sa volá ŽIVOT ❤️. Keď vnímame srdcom a dáme im trošku z nášho sveta, AJ ICH SVET sa pomaličky mení v maličký ZÁZRAK ❤️. ÁNO, všetci sme spoločne na tejto zemi, a ak máme  nejakú možnosť, aj keď niekedy iba malú, že môžeme niekomu podať pomocnú ruku, AJ TO SA RÁTA ❤️. Ďakujeme 🙏🏻❤️.

Pani Katka J. zo Žiliny býva sama so synom, ktorý má 17 rokov. Žijú veľmi skromne. Prešli si náročným obdobím. Ďakujeme každému, kto pomohol. Vďaka  darcom sme mohli priniesť rodine nápoje Kofola.sk a za trvanlivé potraviny a drogériu ďakujeme priateľom z Tennis Point Žilina. Určite rodine pomôžeme znova 🤗🥰🙏🏻

( Poďakovanie je na základe súhlasu. Tvár kvôli ochrane súkromia matky a dieťaťa nezverejňujeme. Ďakujeme za pochopenie )

 

www.nadaciaanjelskekridla.sk