Dobrý deň, volám sa Patrícia.
Chcela by som Vás veľmi veľmi poprosiť o pomoc pre moje dve detičky Sašku (5 rokov) a Miška (3 roky). S otcom detí nežijeme pretože ma týral a odišli sme od neho pred 4 rokmi. Žiaľ jeho chuť ubližovať nám ,našim odchodom neskončila. 2 krát nás napadol raz aj so svojim otcom. Teraz je môj bývalý manžel obžalovaný z nebezpečného vyhrážania a prenasledovania a jeho otec je obžalovaný z ublíženia na zdraví a z výtržníctva. Žiaľ moje detičky majú zdravotné problémy. Saška má psychické problémy zo stresov z otca, nočné desy a histamínovú a laktózovú intoleranciu. Miško sa po rizikovom tehotenstve narodil s problémom dýchania. Máva časté desaturácie, problémy s trávením a aj správaním sa kvôli nedostatku kyslíku v mozgu. Používa dosť často kyslíkový koncentrátor, pretože ma ešte aj centrálne spánkové apnoe a diagnostikovali mu aj epilepsiu.
Na odporúčanie lekárov musia obaja nastúpiť do škôlky, žiaľ do súkromnej, kde majú obaja zabezpečené podmienky vzhľadom na ich zdravotný stav. Žiaľ otec deti nereaguje na moje prosby o to, aby splácal svoj dlh na výživnom vo vyššej splátke aby deti mali 2 x 155 eur mesačne na škôlku. Keby som to platila z výživného neostane nám ani poriadne na stravu, nie to ešte na zaplatenie účtov. Kedže otec detí nám veľmi ubližuje zanechal nám dlhy, ktoré vymáhajú exekútori takže máme to veľmi ťažké.
Chcela by som Vás veľmi veľmi poprosiť o pomoc pre moje detičky.
Snažím sa zarobiť deťom peniažky cez predaj náramkov, tričiek a tašiek, ktoré sama vyrábam a maľujem. Keďže Miškov zdravotný stav mi nedovoľuje ísť do práce. Posielam Vám aj odfotené ZŤP preukazy a aj fotky deti. Ak by ste potrebovali čokoľvek zdokladovať nemám s tým najmenší problém.
Nemám odvahu žiadať presnú sumu. Budeme veľmi veľmi vďační za každé euro. Veľmi by nám pomohla pomoc so školným pre deti pripadne pomoc s kúpou kočíka ktorý Miško veľmi potrebuje. Ten náš mu nosnosťou nevyhovuje a my ho veľmi veľmi pre Miška potrebujeme.

S úctou a veľkou vdakou
MAMINKA PATRICIA

/ volali sme s maminkou, úžasná a silná žena. Prosíme, pomôžte tejto rodine. Adresa je v nadácii aj podklady /

SK3711000000002946033398 / MIŠKO A SAŠKA