Výzva anjelov ! ❤️❤️❤️

Naša Karinka má už 4 roky. Narodila sa predčasne a už vtedy z nej bola veľká bojovníčka. Aj napriek komplikáciám počas pôrodu a po ňom bojovala a nevzdala sa.
Karinka má ťažkú formu postihnutia, detskú mozgovú obrnu, nedokáže sama sedieť, nedokáže ovládať svoje svalstvo a následkom toho trpí častými kŕčmi svalov, pri ktorých je jej telo v stálom vypätí. Karinka absolvovala rehabilitačné pobyty, ktoré sú zamerané na odstránenie kŕčov a posilnenie svalstva chrbtice a nôh. Aj vďaka tomu sa jej trochu lepšie darí udržať hlavičku. Vďaka sile a urputnosti jej maminy sa podarilo Karinke naučiť hrýzť potravu, a preto teraz nemusí prijímať jedlo sondou. Karinka je malé slniečko, rada sa smeje, je veľmi vnímavá a šikovná, no nedokáže rozprávať.
Na to aby sa Karinkine kŕče trochu upokojili potrebuje záťažovú deku, ktorú je však finančne náročné obstarať, predovšetkým preto, že rodičia investujú väčšinu príjmu do rehabilitačných pobytov. Záťažová deka je jednoduchý prostriedok ako jej pomôcť a uľaviť od bolesti a svalového vypätia.
Okrem tejto deky by jej veľmi pomohol aj pevnejší kočík, ktorý by uľahčil jej prepravu.
Aj touto cestou chcem poprosiť vás všetkých, dobrých ľudí, o finančný príspevok. Vďaka vašej pomoci nebude musieť jej rodina šetriť na úkor rehabilitácií, ktoré jej pomáhajú budovať svalstvo.Ďakujeme veľmi pekne za akúkoľvek pomoc.

SK37 1100 0000 0029 4603 3398 (do poznámky dajte prosím KARINKA)